Träning

Träning

Allmän träning torsdagar

Välkommen att träna andra tider också. Men kolla i kalendern så planen inte är upptagen av t ex kurs. Lägg gärna ut i vår facebookgrupp att du vill träna så kanske ni blir fler!

Dessa träningar är öppna för alla medlemmar och vi hjälps åt så att alla känner en samhörighet oavsett vilken nivå man tränar på eller i vilken gren man tränar.

Är du ännu inte medlem är du välkommen och se vad vi gör. Kanske bestämmer du dig för att bli medlem i klubben. Regelbunden träning kräver medlemskap!

Torsdagar: Allmän träning kl 18, från 13 maj -21

Vill ni bara komma och titta och socialisera er är ni också välkomna.

Stugvärdar schema 2022 torsdagar.

Vår strävan är att det skall finnas en stugvärd till varje torsdag som finns på plats.

En stugvärd finns där för att hälsa alla välkomna, öppna husen och svara på frågor m m. Alla kan hjälpa till med denna uppgift och kan vara olika personer varje gång. (Stugvärden ser också till att det finns fika till försäljning i kafeterian.)

Klubben har skyltar till alla klasser i rallylydnad. Det finns hopphinder och apporter och annat att låna för lydnadsträning. Nyinköpta hinder finns också till nya hundsporten Hoopers.

Kom ihåg! Ställ tillbaka på rätt plats om du tar fram något!

Agility

Tänk på att se till så allt står stabilt när ni ska träna och att t ex bommen som håller A-hindret i rätt position sitter fast innan ni börjar. Plockar du fram något så ställ tillbaka när du är klar.
Om du behöver hjälp med något så finns det oftast någon på plats på träningsdagarna som kan hjälpa till.

Klubben har en komplett hinderbana med 15 hopphinder, 4 tunnlar , slalom och samtliga balanshinder. Banan är relativt ny. Hindren är höj och sänkbara så man kan träna säkert vid inlärning. Inhägnad plan (som nu utökats så den är större än på bilden).

Vår agilitybana.

Skott kan förekomma, men skrivs då i facebockgruppen innan.
17.30-18.00