Välkommen att bli medlem i Malung-Sälens brukshundklubb.

Medlemsformer med mera.

ORDINARIE medlem:
Fullbetalande
 500 kr/år (inkl förbundsavgift 400 kr)
Delbetalande 100 kr/år
(förbundsavgift har betalats genom annan SBK-klubb)
Familjemedlem 100 kr/år (ansöks om direkt till klubben)

Medlemskapet rullar ett år från det datum det blir registrerat.

Som ordinarie medlem i SBK/Malung-Sälens brukshundklubb får du:

* Tidningen brukshunden som utkommer 6 ggr/år * Förtur till kurser * Rätt att delta i aktiviteter anordnade av klubben * Rätt att delta på SBKs prov, tävlingar & utställningar * Hjälp och stöd i ditt hundägande
Genom medlemskapet ingår även en personolycksfallsförsäkring.

Läs om fler medlemsförmåner på SBK

Det är enkelt! Teckna dig som medlem på SBKs hemsida

Familjemedlem går inte att bli genom SBK:s hemsida, det ansöker du om direkt till klubben!

Familjemedlem 100 kr/år, krav är då att ordinarie medlem har samma folkbokföringsadress.

OBS! Familjemedlem går ännu ej att bli genom SBKs digitala system, det blir du genom att betala in medlemsavgiften till klubbens Bankgiro 5405-9969, och fyller i formuläret längst ner här på sidan.

Som familjemedlem gäller samma som för ordinarie medlem med undantag att tidningen Brukshundklubben endast skickas till ordinarie medlem.

Är du mellan 6-25 år kan du bli medlem i Malung Sälens BK och Sveriges hundungdom samt från 2021 även medlem i någon av SKKs länsklubbar för 320 kr. Ansök om ungdomsmedlem

För att bli medlem direkt genom klubben t ex familjemedlem fyller du i formuläret och betalar avgiften till klubbens Bankgiro 5405-9969 skriv ditt namn och mejladress vid betalningen. Har du inte fått svar de närmaste dagarna kontakta carina@malungsalensbk.se

För familjemedlemskap behöver vi namn och medlemskap för ordinarie fullbetalande medlem i SBK.
Ansöker du om delmedlemskap som ordinarie medlem i klubben behöver vi ditt medlemsnummer i den klubb du är fullbetalande.