Tävling

Här kommer vi att lägga upp tävlingar efter hand som de blir klara.

Frida & Aska som är glada för att ha tagit två titlar (RLD N och RLD F) på samma helg i rallylydnad. Foto: BEN

27 juli – LYDNAD – Klass 1/Start

Domare: Carina Berglund

Priser till vinnarna i Rallylydnad – DM 2021

NOSE WORK

Förtur till medlemmar i Malung Sälens BK!

20 november kl 10
TEM NW1 Fordon

Domare: Carina Berglund
Tävlingsledare: Rita Ohlson, samt TL-aspirant

Plats: Parkeringen vid Brogatan 3, i centrala Malung.

Anmälan: SNWKs kalender 25/10-14/11. Lottning.

Mejl har gått ut med startlista och PM.

Håll koll på denna sida ifall något skulle ändras. Tävlingen är fortfarande öppen att anmäla till så startlistor kan komma att ändras också om ev löptik.

OBS!! Ny starttid för eftermiddagsgruppen!!
SAMLING & Banvandring
Förmiddagsgrupp kl 10
Eftermiddagsgrupp kl 13

Mejl har skickats till alla.

Länk till PM
Länk till Startlista-NY (preliminär)

Anmälningsavgiften 450 kr/per tävling betalas till BG 5405-9969 eller Swish 123 452 53 82
GLÖM INTE att skriva vad betalningen gäller = Nose Work 20/11!

FÅTT FÖRHINDER, VILL DU INTE DELTA – SKICKA ETT MEJL och berätta så eventuella reserver kan få reda på i god tid. Detta gäller även reserver som vet att man inte ha en plats. Reserver som får plats kontaktas personligen.

Vaccinationsintyg samt Medlemsbevis:
Vaccinationsintyg samt Medlemsbevis VIKTIGT! för den klubb ni anmält genom, skickas till intyg@cnastriss.se (inte sms, messenger eller privat mejl!). Ni som i år skickat till denna adress behöver inte skicka igen om inte något har förnyats, ny vaccination eller förnyat medlemskap.

Vinster:
Pris delas ut till 1-3 i momenten och totalen. Max tre vinster delas ut i totalen, skulle det komma flera på samma plats delas inte vinster ut. Prisutdelning sker efter sista start. Vill du åka tidigare så ta med ett frankerat och adresserat kuvert. Inga protokoll lämnas ut (ej heller får de fotas) innan tävlingen är slut.
Diplom, protokoll och rosett kan skickas i kuvertet, inga övriga priser skickas.

Avbokningregler:

* Vid förhinder att delta så får du anmälningsavgiften tillbaka om du uppvisar läkarintyg alt. veterinärintyg.

* Återbud mindre än 14 dagar innan tävling återbetalas ej utan giltig anledning (enligt regelverk) om inte reserv finns.

* Har man fått tilldelad plats ska betalning vara inne senast det datum som anges i PM annars går platsen till reserv.

NYTT! Det är nu möjligt att gå in på ”Mina sidor”  och själv ta bort anmälan om du fått förhinder. Detta måste göras innan tävlingen stängs.

* Om tik löper vid tiden för tävlingen och ni inte vill starta sker återbetalning utan avdrag. Dock kan intyg komma att krävas.

* Alla meriter ska vara uppfyllda på tävlingsdagen. Har du anmält och inte har meriter klara kan du själv ta bort din anmälan på SNWKtävling innan anmälan stängs (se ovan). Annars gäller lika som övriga avbokningar.

Tips! Läs reglerna för Nose Worktävlingar – Regelverk

Arrangerande klubb är Malung-Sälens BK