Tävling

Här kommer vi att lägga upp tävlingar efter hand som de blir klara.

Frida & Aska som är glada för att ha tagit två titlar (RLD N och RLD F) på samma helg i rallylydnad. Foto: BEN

27 juli – LYDNAD – Klass 1/Start
Domare: Laila Gudmunds
Inbjudan lydnadstävling 27 juli

11 september – RALLYLYDNAD
Officiell tävling samt DM
Nybörjare/Avancerad dubbla klasser. Domare: Kristin Wendel

12 september – RALLYLYDNAD
Officiell tävling samt DM
Fortsättning/Mästare dubbla klasser. Domare: Kristin Wendel

5 oktober – LYDNAD – Klass 1/Start
Domare: Lars-Göran Gustavsson
Sekreterare: Anna Norström
Inbjudan lydnadstävling 5 oktober

9 juli TSM2
10 juli TEM1 utomhus
11 juli TSM 1
12 juli TEM1 behållare
Domare: Ann-Louise Ryrvik

Priser till vinnarna i Rallylydnad – DM 2021

NOSE WORK

Förtur till medlemmar i Malung Sälens BK!

Avslutade tävlingar 2021
9 juli NW2 TSM – max 20 deltagare, kl 13/ca kl 16.30
10 juli NW1 TEM utomhus – max 25 deltagare, kl 10/ ca kl 13.30
11 juli NW1 TSM – max 25 deltagare, kl 10/ca kl 13.30
12 juli NW1 TEM behållare – max 25 deltagare, kl 10/ca kl 13.30
Domare: Ann-Louise Ryrvik

Anmälan: SNWKs kalender

Plats: Orrskogen, Malung

Anmälningsavgiften 450 kr/per tävling betalas till 5405-9969
Skriv ditt namn samt vilken dag / vilka dagar betalningen gäller.

VILL DU INTE DELTA – SKICKA ETT MEJL och berätta så eventuella reserver kan få reda på i god tid.

Intyg & medlemsbevisVaccinationsintyg samt Medlemsbevis – VIKTIGT! för den klubb ni anmält genom, skickas till intyg@cnastriss.se (inte sms, messenger eller privat mejl!). Ni som nyligen skickat till tävlingarna i Sysslebäck 2-4/7 behöver inte skicka igen.

Avbokningregler:

* Vid förhinder att delta så får du anmälningsavgiften tillbaka om du uppvisar läkarintyg alt. veterinärintyg.

* Återbud mindre än 14 dagar innan tävling återbetalas ej utan giltig anledning (enligt regelverk) om inte reserv finns.

* Har man fått tilldelad plats ska betalning vara inne senast det datum som anges i PM annars går platsen till reserv.

NYTT! Det är nu möjligt att gå in på ”Mina sidor”  och själv ta bort anmälan om du fått förhinder. Detta måste göras innan tävlingen stängs.

* Om tik löper vid tiden för tävlingen och ni inte vill starta sker återbetalning utan avdrag. Dock kan intyg komma att krävas.

* Alla meriter ska vara uppfyllda på tävlingsdagen. Har du anmält och inte har meriter klara kan du själv ta bort din anmälan på SNWKtävling innan anmälan stängs (se ovan). Annars gäller lika som övriga avbokningar.

Tips! Läs reglerna för Nose Worktävlingar – Regelverk

Vinster:
Pris delas ut till 1-3 i momenten och totalen. Max tre vinster delas ut i totalen, skulle det komma flera på samma plats delas inte vinster ut. Prisutdelning sker efter sista start. Vill du åka tidigare så ta med ett adresserat kuvert.

Arrangerande klubb är Malung-Sälens BK